Actualitat
Portada > Plantilla serveis > Actualitat > Abelard Saragossà pren possesió del càrrec com a Acàdemic en l'AVL
Abelard Saragossà pren possesió del càrrec com a Acàdemic en l'AVL
06/07/2016
Abelard Saragossà pren possesió del càrrec com a Acàdemic en l'AVL
El nostre veí Abelard Saragossà, va pendre ahir possesió del seu càrrec com a Acàdemic en l'AVL junt a els sis nous membres que ha tingut lloc en el Saló de Corts del Palau de la Generalitat
abelard saragossà 2
abelard saragossà 3
abelard saragossà
abelart

El nostre veí, Abelard Saragossà, va prendre ahir possessió del seu càrrec com a acadèmic en l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) junt amb els sis nous membres. Amb aquest acte, que va tindre lloc al Saló de les Corts del Palau de la Generalitat, s'ha tancat el procés intern de renovació de la institució. 

L'acte va estar presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el qual va qualificar l'AVL d'institució sòlida i de pilar fonamental de la societat valenciana. A més, va expressar que els nous acadèmics contribuiran, «amb la seua erudició, esforç i treball, a prosseguir amb eficàcia la trajectòria dels seus predecessors i a revitalitzar encara més la institució». Així mateix, va valorar els primers quinze anys de l'ens normatiu com a molt positius gràcies a la qualificació, competència i dedicació dels acadèmics. 

Finalment, el president de l'AVL, Ramon Ferrer, després de recordar els acadèmics que han passat per la institució, va tancar la seua intervenció animant els nous membres a donar un nou impuls a la tasca acadèmica i normativa amb el seu prestigi personal, rigor professional, capacitat intel·lectual i la contrastada experiència que tenen en els respectius camps del coneixement. Segon Ferrer «Avui és un dia important perquè representa l'inici d'una nova etapa en la vida de l'Acadèmia».

 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167