Actualitat
Portada > Plantilla serveis > Actualitat > L'Ajuntament de Silla participa en la Fira dels Idiomes dins de la Primavera Educativa
L'Ajuntament de Silla participa en la Fira dels Idiomes dins de la Primavera Educativa
12/05/2016
L'Ajuntament de Silla participa en la Fira dels Idiomes dins de la Primavera Educativa

L'Ajuntament de Silla, a través del Servei de Normalització Lingüística (aviva Silla), participa en la Fira dels Idiomes que se celebra els dies 13, 14 i 15 de maig al claustre renaixentista del Centre del Carme de València, juntament amb altres serveis lingüístics municipals, universitaris, escoles oficials d'idiomes, l'AVL, la RAE, l'IEC, el British Council, l'Institut Francés... i les direccions generals de política lingüística de Catalunya, Euskadi, Galícia i Astúries. Aquesta Fira s'emmarca dins de la gran diversitat d'actes de la Primavera Educativa organitzada per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

 

La Fira dels Idiomes és una mostra de les diferents publicacions i materials de difusió  d'institucions i entitats vinculades a les llengües. En aquesta Fira s'aprofitarà per explicar les activitats que es realitzen  per a fomentar la llengua i difondre un missatge positiu sobre la diversitat lingüística.

 

A més, d'entre la diversitat d'actes que s'han programat al Centre del Carme, es pot destacar la lectura de poesia d'autors diversos i en diverses llengües ininterrompudament durant els dies 14 i 15 de maig, amb intervencions de poetes reconeguts, càrrecs del govern, polítics i representants institucionals i de la societat valenciana en general; el cicle de cinema amb projeccions de pel·lícules doblades al valencià i en VOSV i de sèries de dibuixos animats adreçades al públic infantil i familiar, i el Congrés sobre l'Aposta pel Multilingüisme.

 

(+ informació http://mestreacasa.gva.es/web/congresmultilinguisme/fira).

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167