Oferta pública d'ocupació
Portada > Serveis Municipals > Oferta pública d'ocupació > BASES PER A LA CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA DE TRES PLACES (1 OFICIAL/A MECÀNIC/A, 1 OFICIAL/A D'AIGÜES I 1 AJUDANT/A DE SERVEIS MÚLTIPLES (MECÀNIC/A) PER CONCURS OPOSICIÓ LLIURE
BASES PER A LA CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA DE TRES PLACES (1 OFICIAL/A MECÀNIC/A, 1 OFICIAL/A D'AIGÜES I 1 AJUDANT/A DE SERVEIS MÚLTIPLES (MECÀNIC/A) PER CONCURS OPOSICIÓ LLIURE
LLISTA PROVISIONAL D'ADMESOS I EXCLOSOS (1 PLAÇA OFICIAL/A AIGÜES; 1 PLAÇA OFICIAL/A MECÀNIC/A; 1 PLAÇA AJUDANT/A SERVEIS MÚLTIPLES)

Funcions llocs de treball:

Oficial/a Mecànic/a
Llanterner/a  (Oficial/a d'Aigües)
Ajudant/a de Serveis Múltiples (Mecànic/a)


Llista provisional d'admesos i exclosos per a la cobertura d'una plaça d'oficial/a d'aigües. Període d'al·legacions fins el 16 d'octubre de 2017.

Llista provisional d'admesos i exclosos per a la cobertura d'una plaça d'oficial/a mecànic/a. Període d'al·legacions fins el 16 d'octubre de 2017.

Llista provisional d'admesos i exclosos per a la cobertura d'una plaça d'ajudant/a de serveis múltiples (mecànic). Període d'al·legacions fins el 16 d'octubre de 2017.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167