Ajuntament de Silla

Tot a punt al cementeri per al dia de Tots Sants

Davant de l’arribada de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament ha realitzat diferents treballs per posar a punt el cementeri municipal. Unes actuacions que consisteixen en la neteja de tot el complex, en treballs de desbrossament i jardineria a l’interior i exterior del recinte, en el condicionament del mobiliari, així com en la pintura d’aquelles parets deteriorades per les humitats o les inclemències del temps.

 

A més, el passat mes de maig, l’Ajuntament de Silla va iniciar una actuació d’urgència per tal d’apuntalar 500 làpides que es trobaven en perill de despreniment, uns treballs que ja han finalitzat i que, a més de millorar la conservació de les instal·lacions, incrementen la seguretat dels visitants.

 

Aquesta minuciosa intervenció ha consistit en la retirada de les làpides afectades, que estan sent reforçades amb un suport metàl·lic, impedint que amb el pas del temps hi haja perill de despreniment. A causa de l’èxit d’aquest nou mètode d’instal·lació de làpides l’ajuntament continuarà apostant per aquesta tècnica que millora la seguretat del cementeri i la durabilitat dels nínxols.

 

Enguany, com tots els anys, l’Ajuntament habilitarà un bus especial de transport al cementeri municipal, des del 29 d’octubre fins a l’1 de novembre. El seu horari serà del 29 al 31 d’octubre, de 9 a 14 hores i de 15.30 a 18 hores, i l’1 de novembre de 9 a 14 hores.

 

Com a novetat i amb el desig que les persones assistents gaudisquen de la missa homenatge a les persones que hem estimat, estimem i sempre estimarem programada per al Dia de Tots Sants, l’Ajuntament instal·larà una carpa amb cadires i megafonia.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23