Ajuntament de Silla

Silla lliura els II Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç

L’Ajuntament lliura els premis i unes bosses de ràfia amb el lema «Compra en valencià. Jo, comerç local» entre els comerços que hi han participat.

L’Ajuntament de Silla, a través de la Regidoria de Normalització Lingüística, lliura els II Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local amb l’objectiu de promoure l’ús del valencià al poble, al carrer, a les xarxes socials i, com no, al nostre comerç que és qui dona vida a municipi.

El 1r premi de la modalitat de retolació i material imprés ha recaigut en La Botigueta, una tenda de barri de tota la vida que ven fruites, verdures i tot tipus d’alimentació bàsica. I el 1r premi a l’ús del valencià en les noves tecnologies i, sobretot, en les xarxes socials, s’ha lliurat a Raons de Pes, un supermercat a granel modern i innovador en què l’ecologia, la sostenibilitat, l’alimentació saludable, els productes de proximitat i el comerç just són les seues bases fonamentals i que aposta per emprar el valencià en les seues publicacions d’Instagram o Facebook.

La resta de comerços que han rebut premi per l’ús de la llengua en la retolació o en les xarxes socials han sigut Joies Anabel Machancoses, Centre Òptic Mirades, Mi Roperito i Unika Loli Blázquez.

A més, a cada comerç que ha participat en els premis, se’ls ha lliurat un centenar de bosses de ràfia amb el lema «Compre en valencià. Jo, comerç local» perquè les puguen repartir entre la seua clientela.

La regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán, ha agraït a la Diputació de València la subvenció que han rebut ja que «aquests premis s’han pogut convocar gràcies a la subvenció i el treball col·laboratiu entre la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació i l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Silla.»

L’alcalde i regidor de Comerç, Vicente Zaragozá, ha lloat aquest projecte, ja que «qualsevol iniciativa que promoga l’ús del valencià i promocione el comerç del nostre poble serà benvinguda».

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23