Ajuntament de Silla

Martina Mosquera, Josep Santos i Anaïs Baixauli reben el IV Porrot Jove de Narrativa

 

El 24 i 25 de novembre, a les 10.30 hores, es va celebrar al Centre Cultural Carmen Valero el lliurament del IV Porrot Jove de Narrativa de Primària, Secundària i Batxillerat que organitza la Regidoria de Normalització Lingüística per promoure l’ús literari del valencià als centres escolars de Silla.

Els actes van ser presentat per Paco López, exprofessor de secundària; va ser dirigit pel Jurat d’enguany format per Lluís Martínez, Estefania Gómez i Llorenç Alapont, i els premis van ser lliurats per l’alcalde, Vicente Zaragozà, i la regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán.

Enguany el Jurat ho ha tingut més difícil perquè s’han presentat més obres i totes elles amb una gran qualitat literària. Un any més els i les nostres joves han sorprés el Jurat demostrant que a Silla hi ha molt de talent literari en valencià.

Després d’una gran deliberació, el Jurat va atorgar el Porrot Jove de Narrativa de Primària a Martina Mosquera del CEIP Verge dels Desemparats; el Porrot Jove de Secundària a Josep Santos de l’IES Sanchis Guarner i el Porrot de Batxillerat a Anaïs Baixauli.

El Jurat va manifestar que «Aquest és un gran projecte i demana a l’Ajuntament que vetle perquè el Porrot Jove es mantinga ben viu ja que promou que els i les nostres joves escriguen acuradament en valencià. Necessitem escriptors i escriptores en valencià i aquests premis són una bona iniciativa per incentivar el planter literari que tenim a Silla.»

En paraules de l’alcalde Vicente Zaragozá «continuarem treballant per incentivar que la nostra joventut continue llegint i escrivint en valencià.»

La regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán, va manifestar que «seguirem en aquesta línia de treball perquè el Porrot Jove de Narrativa tinga un llarga vida i puga donar veu a la joventut del poble a través dels seus textos, els quals passaran a formar part de la literatura en valencià de Silla».

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23