Ajuntament de Silla

L’alcalde de Silla visita Mercadona en la seua reobertura després de la seua reforma integral

Hui, l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá, juntament amb la regidora de Benestar Social, Trini Martínez, han visitat les noves instal·lacions de Mercadona que han estat tancades durant més d’un mes per a realitzar diverses reformes que han suposat novetats en totes les seccions i millores tant a nivell mediambiental, com a tecnològic i de servei, amb l’objectiu d’optimitzar l’experiència total de compra dels seus clients.

Els representants municipals han passejat per la tenda, acompanyats pels responsables a fi conèixer de primera mà l’estratègia de reducció de plàstic i foment del reciclatge de Mercadona.

Batejada com a Estratègia 6.25, aquesta estratègia persegueix un triple objectiu fins a 2025: reduir un 25% el plàstic en la seua marca pròpia, que tots els envasos siguen reciclables i reciclar tot el residu plàstic que la seua activitat genera. Per a això, Mercadona està duent a terme sis accions concretes, alguna d’aquestes ja completades com l’eliminació de la bossa de plàstic d’un sol ús en totes les seccions substituint-les per compostables, així com l’eliminació del plàstic d’un sol ús. A més, i d’ací al 2025, la companyia es compromet a disminuir l’ús de plàstic dels seus envasos eliminant el que no afegeix valor, substituint-ho per altres materials i incorporant plàstic reciclat. A més, Mercadona es compromet al fet que en 2025 tots els seus envasos de plàstic siguen reciclables. La cinquena acció de l’Estratègia 6.25 compromet a Mercadona a reciclar el 100% dels residus plàstics de les botigues físiques, servei a domicili i en línia. I, finalment, Mercadona està ajudant els “caps” (com denomina als seus clients) a reciclar aportant-los informació útil sobre reciclatge tant a la botiga com en els envasos, a través de pictogrames indicatius.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que “sempre és una bona notícia que empreses com Mercadona milloren els seus serveis, amplien les instal·lacions i oferisquen als clients uns establiments d’alta qualitat” i, a més, també ha volgut posar en valor “L’aposta per la sostenibilitat que porta endavant Mercadona així com la gran tasca que ha realitzat l’empresa en matèria de reciclatge i educació mediambiental.”

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23