Ajuntament de Silla

L’alcalde de Silla Vicente Zaragozá rep la nova directiva del Silla C.F

Ahir, a la sala de plens, l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá acompanyat pels regidors Felipe García i Beni Bodón, van rebre al nou president de Silla José Vicente Montesa i a la seua Junta Directiva que els van presentar el projecte del Club per a la nova temporada 2021/2022 que començarà el pròxim 5 de setembre.

L’alcalde de Silla ha volgut agrair a la nova Junta Directiva del club, la seua predisposició i el compromís adquirit per portar endavant un club amb quasi 100 anys d’història, així com reiterar-los el seu incondicional suport.
A més, Vicente Zaragozá, ha aprofitat per a desitjar-los “Molta sort en aquesta nova etapa del club, i que tant l’equip com l’escola del Silla Club de Futbol continuen donant-nos al poble tantes alegries i èxits com fins ara”
Per altra banda, José Vicente Montesa, ha volgut agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Silla, i de l’anterior Junta Directiva per tot el treball fet fins ara. A més ha destacat que la seua “És una junta directiva que ve de la grada, formada per pares de xiquets i xiquetes de l’escola de futbol i grans seguidors del Silla C.F. El Club, és patrimoni de totes i tots els sillers, per aquest motiu, estem treballant per aconseguir recaptar la major part possible de socis així com que les empreses locals col·laboren, L’Esport és cultura, i el Silla estarà on ciutadania vulga que estiga”

La presentació va concloure amb l’entrega d’un record a l’alcalde i la seua targeta d’abonat.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23