Ajuntament de Silla

L’ajuntament de Silla signa un conveni de col·laboració amb AESI

Gràcies a aquesta subvenció es podran realitzar diferents actuacions de promoció comercial.

L’Ajuntament de Silla ha signat un conveni de col·laboració econòmica mitjançant una concessió directa de subvenció de 7.000 € amb l’Associació de Comerços i Empreses de Silla, AESI, per a continuar donant suport al comerç local.

En la signatura han estat presents l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i la presidenta de AESI, Mar Navarro acompanyada per la seua Junta Directiva.

En el conveni s’assenyalen tres línies principals de cooperació entre l’Ajuntament de Silla i l’Associació d’Empresaris en temes de promoció econòmica i desenvolupament local que s’articulen entorn de tres eixos fonamentals:

  1. Actuacions de promoció comercial i industrial
  2. Actuacions de promoció de l’ocupació
  3. Informació
  4. Potenciació i associacionisme empresarial

D’altra banda, l’Associació es compromet a desenvolupar i participar en actuacions de promoció comercial, contribuir al de foment de l’ocupació i col·laborar en els processos de participació, impulsats des de l’Ajuntament, amb la finalitat de fomentar la participació del veïnat i del teixit social de Silla.

L’alcalde de Silla i regidor de Promoció Econòmica, Vicente Zaragozá, ha destacat que “Ajudar a fomentar el comerç local és una inversió que repercuteix en la millora de l’economia i la qualitat de vida de tota la ciutadania del nostre poble. Apostar pel comerç de proximitat és apostar per Silla. “

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23