Ajuntament de Silla

L’AJUNTAMENT DE SILLA INICIA LA SELECCIÓ DE L’ALUMNAT DEL TALLER D’OCUPACIÓ PER A JOVES APROVAT PEL LABORA

Labora- Servef ha aprovat concedir a l’Ajuntament de Silla una subvenció de 241.358,40 Euros per a la realització d’un nou TALLER D’OCUPACIÓ PER A JOVES “T’AVALEM MILLORA SILLA “És tracta d’una nova iniciativa per a la formació i contractació de joves i ha estat el projecte millor valorat dels 28 aprovats en la província de València.

Aquest Taller d’Ocupació Jove T’AVALEM MILLORA SILLA possibilitarà la formació i contractació de 10 joves desempleats entre 16 i 30 anys l’especialitat de jardineria. Aquesta formació és certificada i permetrà obtindre els certificats de nivell 1 i 2 en l’especialitat corresponent.

El Taller tindrà una duració de 12 mesos i els alumnes a la vegada que es formen tindran un contracte de formació des de l’inici. El començament del Taller esta previst per a 30 de desembre.

L’alcalde de Silla Vicente Zaragoza manifesta la seua satisfacció per l’aprovació d’aquest Taller d’Ocupació per a joves, el millor puntuat de tota València pel Labora, i el seu compromís per generar ocupació i treball al poble, especialment per millorar les oportunitats laborals i de formació dels joves, un dels col·lectius més afectats per la crisi econòmica, alhora que es treballa en diferents programes de desocupació que permetran la contractació de 76 persones abans de finalitzar l’any gràcies a diferents subvencions per import d’1.600.000 euros.

Aquest nou projecte es suma al Taller d’Ocupació “Silla en Marxa VI” en les especialitats de Jardineria, Electricitat i Obra que permetrà la contractació de 36 persones que també s’iniciarà en desembre.

Selecció de l’alumnat treballadors

La selecció de l’alumnat treballador és realitzarà mitjançant oferta genèrica tramitada pel Centre Servef de Silla, qui fa una preselecció. Per a participar s’ha d’estar desocupat/ada inscrit/a en el Labora i en el Sistema de Garantia Juvenil i tindre més de 16 anys i menys de 30 anys

Les persones interessades a participar podran inscriure’s en aDES del 22 al 28 de novembre de 2021

Més informació
aDES, Agència de Desenvolupament Econòmic de Silla
C/Llibertat 2. 46460 Silla
Tel. 961219795
ades@silla.es

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23