Ajuntament de Silla

La campanya «L’Albufera comença ací» arriba a les aules

L’Ajuntament de Silla continua en marxa amb la campanya de conscienciació mediambiental «L’Albufera comença ací» amb l’objectiu de conscienciar la població, i en especial els més menuts, de la importància de tindre un poble net, perquè la conservació de la nostra albufera i el medi ambient depèn d’això.

Cal tenir en compte que la distància que separa Silla del Parc Natural de l’Albufera és de tan sols tres quilòmetres i cada xicotet gest que tinguem és important per preservar-la. Després d’un episodi de pluges, tot el fem que tirem al terra com plàstics, botelles o papers viatgen a través dels albellons fins a l’albufera posant en perill la nostra fauna i flora autòctona.

Per aquest motiu, i perquè tots ho recordem, l’Ajuntament de Silla ha editat un fullet informatiu que s’ha repartit entre tot l’alumnat d’infantil i primària dels centres educatius del municipi perquè totes i tots coneguen la importància del nostre llac i tot allò que podem fer per preservar-lo.

A més, a partir de hui podem trobar a tots els parcs cartells informatius de la campanya en gran format. Dues iniciatives que se sumen a la instal·lació de plaques metàl·liques entortillades amb el missatge «L’albufera comença ací» en diferents edificis i claveguerams del poble.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23