Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'alcalde de Silla presenta la campanya «L'Albufera comença ací»
 L'alcalde de Silla presenta la campanya «L'Albufera comença ací»
01/04/2021
L'alcalde de Silla presenta la campanya «L'Albufera comença ací»
La presentació va tindre lloc dintre de les jornades «L'Albufera: Visió de futur i referent turisticogastronòmic i mediambiental de la província de València»
FotoVicent2
placa terra
Ahir dintre de les cinquenes jornades «L’Albufera: Visió de futur i referent turisticogastronòmic i mediambiental de la província de València» l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozà, va presentar la campanya de conscienciació mediambiental «L’Albufera comença ací.»

L’objectiu de la campanya és conscienciar la població de la importància de tindre un poble net, perquè la conservació de la nostra albufera i el medi ambient depén d’això, complint l’agenda 2023 que pretén protegir el planeta i assegurar la prosperitat com a part de la nova agenda de desenvolupament sostenible.

Cal tenir en compte que la distància que separa Silla del Parc Natural de l’Albufera és de tan sols de tres quilòmetres i cada xicotet gest que tinguem és important per preservar-la. Després d’un episodi de pluges, tot el fem que tirem al terra com plàstics, botelles o papers viatgen a través dels albellons fins a l’albufera posant en perill la nostra fauna i flora autòctona. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Silla instal·larà plaques metàl·liques entortillades amb el missatge «L’albufera comença ací» en zones de referència del poble

A més, s’editarà un fullet informatiu imprés amb paper ecològic perquè tota la ciutadania conega la importància del nostre llac i tot allò que pot fer per preservar-lo.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167