Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla invertirà 134.000 euros per a millorar els seus polígons
L'Ajuntament de Silla  invertirà 134.000 euros per a millorar els seus polígons
29/03/2021
L'Ajuntament de Silla invertirà 134.000 euros per a millorar els seus polígons
Aquesta inversió serà possible gràcies a una subvenció de l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE)
030
L'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), amb els fons europeus per a la modernització dels polígons industrials, ha concedit a l’Ajuntament de Silla una subvenció de 134.000€ dins del programa «Millores d’infraestructures als parcs empresarials» per a realitzar millores al polígon de l'Alteró.

Concretament, aquestes ajudes es destinaran a millorar les zones verdes homogeneïtzant els espais enjardinats, instal·lant el rec per degoteig i eliminant les espècies d'herbes invasives per tal d’aconseguir una millora de la imatge paisatgística general del polígon.

També es realitzaran unes millores viàries, mitjançant la rehabilitació d'alguns trams de calçada, substitució de senyals i el repintat de totes les marques viàries que donen accés al polígon per incrementar la seguretat de circulació, comoditat dels usuaris del polígon i la pròpia imatge.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que «Sempre és una bona notícia continuar comptant amb el suport d’institucions com l’IVACE, ja que ens permeten treballar en la línia de la modernització de les zones industrials per satisfer les demandes de les empreses, augmentar el valor dels polígons i fer-los més atractius per a les empreses i generar ocupació. Els polígons dignifiquem les entrades al nostre poble, la carta de benvinguda a la nostra ciutat.»
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167