Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AJUNTAMENT DE SILLA DESTINA 240.000 € EN UNA NOVA LÍNIA D'AJUDES PER A PERSONES AUTÒNOMES I COMERÇOS AFECTATS PER LA COVID 19
L'AJUNTAMENT DE SILLA DESTINA 240.000 € EN UNA NOVA LÍNIA D'AJUDES PER A PERSONES AUTÒNOMES I COMERÇOS AFECTATS PER LA COVID 19
26/03/2021
L'AJUNTAMENT DE SILLA DESTINA 240.000 € EN UNA NOVA LÍNIA D'AJUDES PER A PERSONES AUTÒNOMES I COMERÇOS AFECTATS PER LA COVID 19
Aquestes ajudes estan destinades al comerç de proximitat, l'hostaleria i els serveis per a pal·liar les conseqüències de la pandèmia.
videollamada-vicent
El passat 17 de març, va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds a les Ajudes Parèntesi, finançades per l'Ajuntament de Silla, la Generalitat i la Diputació per a les quals s'havien destinat un total de 449.549 euros.

Una vegada resoltes i pagades totes les sol·licituds aprovades, que han permés el repartiment de més de 200.000€ entre 110 empreses del nostre municipi, ahir, la Comissió Mixta de l'Associació d'Empresaris de Silla, i l'Ajuntament de Silla es va reunir de forma telemàtica i va acordar destinar el remanent de 240.000€ que ha quedat de les d'aquestes ajudes a obrir una nova línia d'ajudes per a persones autònomes i comerços afectats per la COVID19.

La nova línia d'ajudes, similar a la que es va obrir el maig del 2020, i on es van destinar 250.000€, va dirigida especialment a atendre un dels col·lectius que més pateix la situació d'emergència social i econòmica provocada per la COVID-19, el comerç, els bars i els restaurants, l'hostaleria i les persones autònomes que han vist disminuïda de forma considerable la seua activitat.

Des de l'inici de la declaració de l'Estat d'Alarma, l'Ajuntament ha anat adoptant mesures urgents per atenuar els efectes negatius que els col·lectius més vulnerables pateixen per a causa d'aquesta crisi sanitària.

Entre aquestes accions portades a terme per l'Ajuntament de Silla està la constitució de la Comissió Mixta AESI-Ajuntament de Silla i l'aprovació del Pla Estratègic de Reactivació Econòmica del Comerç de Proximitat, Hostaleria i Serveis "Impulsem Silla" on s'emmarquen les ajudes per a la reactivació econòmica de Silla, que tenen com a objectiu impulsar i potenciar aquests sectors que són fonamentals, no sols per a l'economia i l'ocupació, sinó per a la vida de la ciutat, centrant l'estratègia en els recursos endògens i les potencialitats de Silla.

A més, l'Ajuntament de Silla tornarà a posar en marxa en servei especial d'acompanyament al comerç i autònoms «aDES Comerç» per tramitar les ajudes.

Molt prompte es publicaran les noves bases i els terminis per a presentar-se a aquesta nova línia d'ajudes.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167