Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Nova senyalització a Silla com a municipi protegit contra la violència de gènere
Nova senyalització a Silla com a municipi protegit contra la violència de gènere
11/03/2021
Nova senyalització a Silla com a municipi protegit contra la violència de gènere
Silla forma part de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere.
a25077bc-b728-4b8d-874d-98c9d040ebae
Des de fa uns dies, les diferents vies d'entrada al poble estan senyalitzades amb un cartell en què es pot llegir «Municipi protegit contra la violència de gènere». Un distintiu atorgat per la Diputació de València i que fa d'aquesta localitat un espai on es treballa l'erradicació del masclisme i la violència contra la dona.

Aquesta senyalització la podem trobar a les quatre entrades principals del poble: a l’avinguda de Picassent, a l’avinguda d’Alacant, a la piscina coberta i a l’entrada del poliesportiu.

Silla és un dels municipis que constitueixen, des del 2020, la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, un organisme format per 49 localitats d’onze comarques de la província. L'objectiu d'aquesta xarxa és fomentar el treball conjunt entre municipis contra la violència masclista, a més de destinar diferents ajudes econòmiques a programes socials que busquen erradicar aquesta xacra social.

La regidora de Benestar Social, Trini Martínez, ha destacat que «Aquesta és sols una xicoteta acció més que se suma a totes les polítiques d’igualtat i contra la violència de gènere que es porten a terme des de l’Ajuntament de Silla des de fa molt de temps. L’erradicació de la violència de gènere és una de les nostres prioritats i, per a aconseguir-ho, hem de tindre el compromís de totes i tots».
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167