Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació a les webinars organitzades per l'Ajuntament de Silla en la Setmana de la Dona
Èxit de participació a les webinars organitzades per l'Ajuntament de Silla en la Setmana de la Dona
10/03/2021
Èxit de participació a les webinars organitzades per l'Ajuntament de Silla en la Setmana de la Dona
Més de 100 persones participen als webinars d'Amparo Domingo i Carol L. sobre identitat de gènere i explotació sexual.
Webinar
El passat 4 i 5 de març es van realitzar els webinars «Què ens juguem dones amb la nova legislació sobre ‘identitat de gènere’?» i «Cosas que nos pasan a nosotras las mujeres» d’Amparo Domingo i Carol L. dins de la programació de la setmana d’activitats en commemoració del Dia de la Dona.

Les ponències dirigides per Amparo Domingo, representant a Espanya de Women’s Human Rights. Campaign, WHRC, organització feminista que ha impulsat la Declaració sobre els Drets de les Dones basats en el sexe, i Carol L., supervivent de captació de menors i explotació sexual, tractaren temes com l’opressió de la dona, la nova anomenada llei trans i la cosificació de les joves.

La regidora d’Igualtat, Carmen Giner, ha destacat que «La gran participació d’homes i dones d’arreu de tot Espanya als nostres webinars demostren que cal aprofundir més en el coneixement de temes com la mal anomenada llei trans així com la necessitat de no normalitzar la prostitució i el tràfic de persones per poder acabar amb aquesta xacra social que pateixen milers de dones al nostre país.»

Els actes en commemoració al Dia de la Dona continuen el pròxim diumenge 14 de març, amb l’estrena del Mockumentary Esclats de Llum de Nacho Ruipérez a les 18h al Centre Cultural Carmen Valero.

Des de l’Ajuntament de Silla us animem a signar el manifest de Women’s Human Rights que reafirma que els drets de la dona han d’estar basats en la categoria de sexe i, per aquest motiu, els estats han de mantenir la importància crucial de la categoria sexe i no la de “identitat de gènere” en relació amb els drets de les dones i les xiquetes a estar lliures de discriminació. Signa la petició en el següent enllaç: Declaration on Women's Sex-Based Rights - Women's Human Rights Campaign (womensdeclaration.com)
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167