Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Nous senyals amb codi QR als arbres monumentals de Silla
Nous senyals amb codi QR als arbres monumentals de Silla
08/03/2021
Nous senyals amb codi QR als arbres monumentals de Silla
L'aplicació permet conéixer informació detallada sobre els arbres exemplars que es poden trobar al nostre poble.
ARBE2
ARBRE
ARBRE3
A partir d’ara, els arbres exemplars del nostre municipi compten amb senyalització nova que inclou un codi QR amb el qual accedir a interessant informació sobre la història d'aquests arbres singulars, així com la dendrometria, l’ecologia, la distribució per zones geogràfiques de cada exemplar i altres dades d’interés.

Aquesta iniciativa naix gràcies a l’Escola Taller en l’especialitat de jardineria i el seu alumnat, que han seleccionat els 9 arbres més emblemàtics del nostre municipi amb l’objectiu de donar una imatge nova a la senyalització dels arbres. Aquests senyals estan carregats de contingut perquè la gent puga conéixer la riquesa dels nostres arbres.

En aquests moments, els arbres que compten amb la nova senyalització són: el pi de la Rambla, el cedre del parc de l’Estació, l’olivera de la plaça del Mercat Vell, la garrofera del col·legi Sagrada Família, el ficus de la plaça dels Porrots, la palmera del carrer de Sueca, el ficus del col·legi Sant Roc i la garrofera del Parc de l’Alteró.

En els pròxims mesos s’incorporaran nous arbres al catàleg.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167