Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla lliura els Premis per l'Ús del Valencià en el Comerç Local
Silla lliura els Premis per l'Ús del Valencià en el Comerç Local
05/03/2021
Silla lliura els Premis per l'Ús del Valencià en el Comerç Local
2.000€ en premis per fomentar el valencià al comerç local!
Comerç1
comerç2
comerç3
comerç4
comerç5
comerç6
Avui, l’alcalde, Vicente Zaragozá, i la regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán, han visitat els sis establiments que han rebut premi per l’ús del valencià en la retolació, en el material imprés o a través de les xarxes socials, web, etc.

En la modalitat de retolacions i material imprés, el primer premi, dotat amb 500 €, ha recaigut en Amossos. El segon premi, amb 400 €, ha estat concedit per a Raó de Pes. El tercer premi, de 300 €, ha sigut per a Rubio Home. I finalment, el quart premi, de 200 € l’ha aconseguit Passarel·la.

En la modalitat de l’ús del valencià aplicat a les noves tecnologies només s’han presentat dos comerços. El primer premi de 500 € ha recaigut en la Pastisseria Bon Gust i el segon de 400 € ha sigut per a Centre Òptic Mirades.

Segons la regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán, «Aquests premis s’han convocat gràcies a una subvenció de la Diputació de València i al treball col·laboratiu entre l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) de l’Ajuntament i la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació que treballen dia a dia per enfortir el valencià i acostar-lo a tots els àmbits i, en aquest cas, al comerç».

L’alcalde, Vicente Zaragozá, ha comentat que «cal impulsar iniciatives com aquesta que promouen la llengua, animen el comerç i fan poble.»
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167