Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla obri el termini per demanar ajudes Parèntesi
L'Ajuntament de Silla obri el termini per demanar ajudes Parèntesi
16/02/2021
L'Ajuntament de Silla obri el termini per demanar ajudes Parèntesi
L'Ajuntament de Silla, que va aprovar aquestes ajudes el 5 de febrer, ha creat un servei d'informació i agilitzarà la tramitació i el pagament de les ajudes
Resistir
Per a les ajudes Parèntesi en Silla dins el Pla Resistir s'han dotat de 449.549 euros destinats als autònoms i micropimes del municipi, dins d'esta primera línia de subvencions d'urgència que pretenen donar suport als sectors més afectats per la pandèmia finançats per la Generalitat, la Diputació i l'Ajuntament de Silla.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que "des de l'Ajuntament s'ha treballat per a accelerar al màxim els tràmits, l'aprovació de les bases i s'agilitzarà la concessió i el pagament de les ajudes. Es pretén resoldre segons vagen arribant les sol·licituds per a poder fer l'ingrés al més prompte possible perquè entenem els durs moments que les nostres empreses i autònoms estan vivint, cal impulsar la nostra economia i ajudar als sectors més afectats. A més s'ha creat en el servei d'aDES un servei personalitzat d'atenció i informació sobre les ajudes dels Pla Resistir"

Aquestes ajudes constaran d'un mínim de 2.000 euros per empresa o autònom i 200 euros per cada treballador donat d'alta, fins a un màxim de 4.000 euros. Per a poder sol·licitar estes ajudes cal que el negoci tinga el seu domicili fiscal a Silla i la seua activitat en funcionament a data 31 de desembre.

A les ajudes poden acollir-se les empreses del sector hostaler, cultural, esportiu les agències de viatge entre d'altres. Es podrà sol·licitar a través de la seu electrònica amb certificat digital o de manera presencial amb Cita prèvia a l'Oficina d'Assistència a la Ciutadania fins al 17 de març. Per facilitar la informació s i tramitació' ha habilitat un servei especial a aDES al telèfon 961219795 o al mail ades@silla.es.

Les Ajudes Parèntesi impliquen una subvenció directa a les empreses per contribuir al sosteniment de les despeses corrents generades des de l'1 d'abril del 2020 fins a l'actualitat, com despeses del lloguer del local comercial, i les despeses de subministraments, reparacions i conservació de material, i altres despeses corrents vinculades a l'activitat.

Accés a bases i els tràmit www.silla.sedipualba.es
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167