Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntamnet de Silla sol·licita l'Ivace 134.000 euros per a millorar els seus polígons
L'Ajuntamnet de Silla  sol·licita l'Ivace 134.000 euros per a millorar els seus polígons
08/02/2021
L'Ajuntamnet de Silla sol·licita l'Ivace 134.000 euros per a millorar els seus polígons
Les ajudes sol·licitades es destinaran a millorar les zones verdes i realitzar millores viàries
alteró
L'Ajuntament de Silla ha sol·licitat a l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) fons europeus per a la modernització dels Polígons industrials. En total, 134.255 euros que aniran a parar al polígon de l'Alteró.

Les ajudes sol·licitades es destinaran a millorar les zones verdes, homogeneïtzant els espais ajardinats existents, instal·lant el rec per gota, i eliminant les espècies d'herbes invasives, aconseguint una millora de la imatge paisatgística general del polígon.

També es realitzarà unes millores viàries, mitjançant la rehabilitació d'alguns trams de calçada, substitució de senyals i el repintat de totes les marques vials que donen accés al polígon per incrementar la seguretat de circulació, comoditat dels usuaris del polígon, i la mateixa imatge.

L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha destacat que aquest ajuntament "continua apostant per la modernització de les zones industrials per satisfer les demandes de les empreses, augmentar el valor dels polígons i fer-los més atractius per a les empreses i generar ocupació. A més, cal destacar que millorant els polígons dignifiquem les entrades al nostre poble, la carta de benvinguda a la nostra ciutat"
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167