Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > S'administren a Silla les primeres dosis de la vacuna contra la COVID-19
11/01/2021
S'administren a Silla les primeres dosis de la vacuna contra la COVID-19
El personal del centre de salut, i els tècnics del SAMU han segut els primers del municipi de Silla a rebre les primeres dosis de la vacuna contra la COVID-19, dins del Pla de Vacunació dut a terme per la Generalitat Valenciana.
2dcee286-7cfa-4e54-af40-daf783379a12
Hui s'ha iniciat la campanya de vacunació contra la Covid-19 al nostre poble. En el cas de Silla, el personal sanitari del centre de salut i els tècnics del SAMU, han sigut les primeres persones a rebre la vacuna contra el coronavirus, donant-se així per iniciat un procés que serà llarg, però que permet encarar aquest 2021 amb una mica d'optimisme després de quasi deu mesos de crisi sanitària.

Des del Consistori es veu molt positiu aquest inici de les vacunacions ja que, suposa un raig d'esperança per a tots que en el nostre municipi ja s'estiguen administrant les primeres dosis de la vacuna. Ara més que mai, hem de tindre esperança, però hem de continuar respectant les mesures sanitàries imposades, ja que al nostre poble la incidència acumulada en els últims 14 dies continua sent alta, concretament a data 7/01 es situa en 426 casos per cada 100.000 habitants. .

Hui mateix, l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá s'ha reunit amb el Comitè de Seguiment COVID-19, i en vista a l'evolució de la pandèmia, s'han adoptat una sèrie de mesures de caràcter excepcional i extraordinari per a frenar la corba de contagis que contemplen entre altres mesures com el reforç del servei de neteja i desinfecció i el reforç del compliment de les mesures de seguretat.

La previsió és que en les vinents setmanes s'administre la vacuna al personal i usuaris de les dos residències de majors del nostre poble i els pròxims mesos es complete la immunització de la resta de la població en un procés que es prolongarà diversos mesos seguint el Pla de Vacunació dut a terme per la Generalitat Valenciana.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167