Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SÚPER-TRELLAT, el power que atura el bitxo
SÚPER-TRELLAT, el power que atura el bitxo
17/12/2020
SÚPER-TRELLAT, el power que atura el bitxo
Campanya #jovereponsable per a fomentar hàbits preventius front a la Covid19 i per a recordar als joves la importància de ser prudents, especialment en Nadal
Súpertrellat - JOVESnet
Mascarilla Aglomeracions
Mascarilla Desfase
Mascarilla Indicacions
Mascarilla Mascareta
Mascarilla Mico
Mascarilla Rebuig

La Xarxa JOVESnet llança "SÚPER-TRELLAT, el power que atura el bitxo" 

L’Ajuntament de Silla com a membre del consorci Xarxa Joves.net durant el 2020, des de l'inici de la pandèmia, ha desenvolupat campanyes amb missatjes il·lustrats de sensibilització per a la prevenció de la COVID19. La seua difusió en xarxes socials i la seua aplicació en el disseny de mascaretes per a joves ha arribat a milers de joves dels municipis que formen la Xarxa. A més, en estiu es va realitzar un estudi sociològic sobre com estan vivint els i les joves la crisi sanitària. 

Ara, amb aquesta nova campanya "Súper-Trellat, el power que atura el bitxo", es vol conscienciar sobre les reunions socials especialment a les festes de Nadal, per evitar la propagació del virus. 

Amb aquest compromís i per aquesta campanya, s'ha creat un missatge il·lustrat en forma de mupis i cartells que es col.locaran a l'espai públic. El treball d'il·lustració ha sigut a càrrec de l’artista valenciana Barbiturikills (Bárbara Sebastián) que amb el seu estil alegre i innocent, ha creat la figura d’un super heroi: Súper-trellat. Amb l’eslogan: El power que atura el bitxo: Súper-trellat. Respectem la distància, usem les mascaretes, ens rentem les mans", l’artista impulsa els valors de la consciència i la responsabilitat, molt necessaris en aquestes festes, i que es presenten com la millor manera de combatre la COVID19. 

Vora 1000 cartells i MUPIs inundaran en este pròximes setmanes els carrers, centres educatius i juvenils dels municipis de la xarxa JOVESnet. També es farà difusió des de les xarxes socials dels respectius ajuntaments i amb la implicació dels i les corresponsals que dinamitzaran la campanya entre la gent jove. 

La Xarxa JOVESnet és un consorci de  cooperació entre municipis per a desenvolupar 

actuacions en polítiques locals de joventut: dinamització,informació,formació, participació... a través de diferents programes i activitats en els quals es comparteixen  recursos humans, materials i econòmics dels ajuntaments que formen part d'aquesta xarxa,  optimitzant d'aquesta manera el treball dels departaments de joventut. La Xarxa JOVES.net està integrada per 22 ajuntaments: Alaquàs, Albal, Aldaia, Barri del Crist, Benetússer, Almussafes, Catarroja, Godella, La Pobla de Farnals, Manises, Mislata, Moncada, Paiporta, Paterna, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella. 

Aquesta campanya s'ha realitzat amb el suport del conveni de col·laboració que la Xarxa JOVESnet té amb l'Institut Valencià de la Joventut de la Generalitat Valenciana. 


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167