Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > XVI Concurs de Targetes de Nadal
XVI Concurs de Targetes de Nadal
17/12/2020
XVI Concurs de Targetes de Nadal
Han participat tots els alumnes de primària de Silla
Arxius Associats
targetes nadal 2020
diputacion-valencia
Aquest any l'Ajuntament ha realitzat l'edició XVI del concurs de targetes de Nadal a tots els col·legis de primària de Silla, amb el lema "Multipliquem l'alegria i sumem solidaritat".

Donada la situació actual, hem decidit que tots els dibuixos seleccionats de cada classe de primària tindran la seua reproducció en impremta i per tant cada xiquet i xiqueta podrà felicitar el Nadal als seus companys de classe i així multipliquen l'alegria entre tots i totes compartint el seu dibuix. Per aquest motiu no hi haurà un sol dibuix guanyador per col·legi, sinó tants com classes , és a dir 62.
Els dibuixos han segut triats per cada classe i han estat els mateixos alumnes qui han decidit quin era el guanyador de classe.

Per les circumstàncies sanitàries el lliurament de premis que tots els anys realitzem al Teatre, s'ha realitzat casa per casa i els xiquets i xiquetes han rebut una tassa amb el lema del concurs i les seues targetes impresses.

L'exposició dels dibuixos seleccionats es podrà visualitzar a la pàgina web de l’Ajuntament de Silla i a les xarxes socials.    

Desitgem unes bones festes i un Bon Nadal i com molts dels dibuixos ens transmeten; junts si podem i tot passarà.

Podeu consultar l'exposició clicant ací o al adjunt d'aquesta notícia.

Aquesta activitat ha esta possible gràcies al suport de la Diputació de València. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167