Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla forma els clubs esportius del municipi per previndre la COVID19
L'Ajuntament de Silla forma els clubs esportius del municipi per previndre la COVID19
16/12/2020
L'Ajuntament de Silla forma els clubs esportius del municipi per previndre la COVID19
Aquest curs ha estat impartit per la Federació Espanyola de l'Esport Segur
c5ce275d-b65a-422e-848e-f6ffad336828

Ahir va tindre lloc el taller de «Sensibilització i prevenció contra la covid-19» organitzat per l’Ajuntament de Silla i impartit per la Federació Espanyola de l’Esport Segur on el metge especialista en medicina esportiva, Manuel Hevia Benlliure, va explicar als i les assistents els aspectes més importants, útils i pràctics de cara a possibles situacions que poden sorgir en aquesta època tan concreta.

El Dr. Hevia els va explicar com es poden previndre els contagis de covid a l’esport, els tipus de test de detecció que actualment existeixen al mercat, així com els materials que s’han de desinfectar després de cada ús a les competicions o als entrenaments o com actuar en cas de detecció d’un positiu en un club esportiu.

Al curs, també es va destacar que la pràctica de l’esport pot ser una eina de prevenció contra la covid-19, ja que millora el sistema immunològic, retarda l'aparició i efectes de malalties cardiovasculars, redueix l’obesitat, regula la tensió arterial, millora la capacitat pulmonar i millora els nivells d'estrès i ansietat.

El regidor d’Esports, Beni Bodón, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa i ha declarat que «Des de l’Ajuntament de Silla i els clubs esportius treballem cada dia per fer que el nostre esport siga més segur. Aquest curs, en el qual ha participat una gran quantitat de representants dels nostres clubs esportius, és una mostra més de la gran implicació de l’esport local amb la seguretat i la salut pública.»

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167