Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla rep una subvenció de l'IVAJ de 22.988,6 € per a desenvolupar activitats de joventut
L'Ajuntament de Silla rep una subvenció de l'IVAJ de 22.988,6 € per a desenvolupar activitats de joventut
09/12/2020
L'Ajuntament de Silla rep una subvenció de l'IVAJ de 22.988,6 € per a desenvolupar activitats de joventut
22.988,6 € de l'Institut Valencià de la Joventut, per a desenvolupar activitats del programa de joventut durant l'any 2020.
sí 2
sí 4
sí 5
sí 7
sí 8
sí6
El 25 de novembre l’Ajuntament va rebre un total de 22.988,6 € de l’Institut Valencià de la Joventut, ajuda destinada a desenvolupar activitats del programa de joventut durant l’any 2020. Les activitats que hem estat realitzant i han estat objecte de subvenció, han sigut les següents:


Cantera. Ens trobem a les tutories de 2n d’ESO i treballem la intel·ligència emocional i les habilitats. La intenció és millorar l’autoestima de les persones joves, en relació amb la seu capacitat per a formar part activa d’un grup.

 

Connecta Jove.  És un projecte d'Aprenentatge i Servei (ApS) intergeneracional impulsat per la Fundació Esplai i Microsoft, amb el suport d'administracions públiques i empreses i compartit per una xarxa d'ONG, que promou la participació dels i les joves a la seua comunitat mitjançant accions formatives, orientades a la millora de les competències digitals dels joves i la gent gran. És un projecte dirigit a joves de 3r d'ESO i que es desenvolupa tots els dimarts de vesprada a l'Espai Jove.

 

Creando Futuro. Està concebut com una plataforma per a la participació activa de la gent jove. Amb aquest grup ens reunim un dia a la setmana, cada dijous, i fem activitats de fòrum jove. Parlem sobre diversos temes d'interés: salut, treball, gènere, exclusió, medi ambient, interculturalitat, democràcia i globalització. Les persones participants aprenen a reflexionar sobre el món que els envolta, plantejar alternatives i organitzar-se per  dur-les a terme.

 

Trobades de Joves Actius. Trobades de joves actius-corresponsals-alumnat actiu organitzades per la Xarxa Joves.net en 2020. Reunim els nostres joves actius (proj. Cantera, Connecta Jove i Creando Futuro) amb altres joves dels diferents municipis del Consorci per teixir xarxes, perquè els joves coneguen el que es realitzen en altres pobles i es relacionen amb altres joves que tenen les mateixes inquietuds i les mateixes ganes de millorar el món.

 

Youtube, tallers de cinema, teatre jove, Musica Creativa i programació de videojocs. Durant tot l'any es fan tallers d'oci educatiu i saludable de manera estable amb grups de joves i, per la situació extraordinària de l'estat d'alarma, els mesos de març, abril i juny, a petició dels joves, continuàrem realitzant els tallers a través del nostre canal de YouTube, Instagram i WhatsApp.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167