Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AJUNTAMENT DE SILLA REPARTEIX MÉS DE 3.000 ESMORZARS ENTRE ELS ESCOLARS PER CELEBRAR LA FESTA DE L'ENCESA
L'AJUNTAMENT DE SILLA REPARTEIX MÉS DE 3.000 ESMORZARS ENTRE ELS ESCOLARS PER CELEBRAR LA FESTA DE L'ENCESA
26/11/2020
L'AJUNTAMENT DE SILLA REPARTEIX MÉS DE 3.000 ESMORZARS ENTRE ELS ESCOLARS PER CELEBRAR LA FESTA DE L'ENCESA
L'Ajuntament de Silla aposta per una encesa virtual i el repartiment d'un esmorzar entre tot l'alumnat dels CEIP i les escoletes infantils que faça arribar a tots els xiquets i xiquetes la il·lusió pròpia d'aquests dies tan assenyalats
ENCESA 2020
ENCESA 2020
ENCESA 2020
ENCESA 2020

L'Ajuntament de Silla vol que enguany, malgrat que les circumstàncies, continue l'esperit de l'encesa perquè la llum de Nadal arribe a totes les cases. Per aquest motiu, el pròxim divendres repartirà entre tot l'alumnat dels CEIP i escoles infantils del municipi un esmorzaret nadalenc molt especial que es compon d'un suc, xocolate i una peça de brioixeria en què també s'han tingut en compte a aquells xiquets i xiquetes amb intolerància a la lactosa o al gluten.

A més, el mateix divendres, els xiquets i xiquetes podran veure als centres educatius el vídeo d'animació que l'Ajuntament ha preparat sobre l'encesa, que també serà difós per les principals xarxes socials de l'Ajuntament.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que «Enguany, tornarem a rebre el Nadal amb més il·luminació i ornamentació nadalenca intentant que els xiquets i xiquetes obliden aquests mesos tant difícils que estem vivint, fent que la llum de la il·lusió i l'esperança arribe a totes les cases».

La instal·lació de l’arbre de Nadal gegant ubicat a la plaça ha estat a càrrec del Taller d'Ocupació «Silla en Marxa» en què 30 persones desocupades s'estan formant i treballant per buscar una nova oportunitat laboral. També s'han instal·lat elements decoratius lluminosos a l'Era de la Catarra, la Rambla de la Independència, el parc del Molí de Magalló, el parc de l'Estació, la plaça del Mercat Vell i l'avinguda del País Valencià.

A més, com a novetat, aquest any s'han instal·lat dos arbres més menuts al parc del Molí de Magalló i a la Era de la Catarra, amb la intenció que la festa del Nadal arribe a més barris.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167