Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AJUNTAMENT DE SILLA CONVOCA PER PRIMERA VEGADA LES BEQUES AL TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS O DE GRAU MITJÀ O SUPERIOR
L'AJUNTAMENT DE SILLA CONVOCA PER PRIMERA VEGADA LES BEQUES AL TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS O DE GRAU MITJÀ O SUPERIOR
23/11/2020
L'AJUNTAMENT DE SILLA CONVOCA PER PRIMERA VEGADA LES BEQUES AL TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS O DE GRAU MITJÀ O SUPERIOR
Es tracta de beques al transport dirigides a persones que cursen aquestos estudis reglats (universitaris, de batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà i superior) que no puguen realitzar-se a Silla.
Transporte
L'Ajuntament de Silla ha convocat per primera vegada ajudes per al transport dirigit a l'alumnat que curse estudis universitaris, cicles formatius de grau mitjà o cicles formatius de grau superior, en centres públics de la Comunitat Valenciana.


Es tracta de beques al transport dirigides a persones que cursen aquestos estudis reglats que no puguen realitzar-se a Silla.


Per a l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, "Aquesta és la primera vegada que a Silla es concedeixen les ajudes al transport per a estudiants universitaris o de grau mitjà o superior que estudien fora de Silla. Aquesta és una mostra més del ferm compromís que tenim amb l'educació, i la igualtat d'oportunitats, fomentant que cap jove quede exclòs del sistema educatiu"


L'Ajuntament de Silla destinarà un total de 20.000 euros per al pagament de les ajudes i es realitzaran els ingressos corresponents als beneficiaris una vegada valorades totes les sol·licituds.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167