Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Missatges contra l'assetjament escolar en els col·legis de Silla
Missatges contra l'assetjament escolar en els col·legis de Silla
20/11/2020
Missatges contra l'assetjament escolar en els col·legis de Silla
Aquesta iniciativa vol concienciar sobre la lluita contra el masclisme, la violència de gènere i l'assetjament escolar
01f011d0-7aa2-4ed7-8a76-7bdc057ac17d
"En el meu cos, mane jo", o "Si es burlen d'algun company o companya no em riuré" són algunes de les frases que els escolars dels CEIPS El Patí, Lluís Vives, Sant Roc, Reis Catòlics i Verge dels Desemparats i els usuaris i usuàries de l'Espai Jove podran llegir diàriament cada vegada que canvien d'aula, vagen al pati o a rentar-se les mans gràcies a aquesta iniciativa de la regidoria d'Infància, adolescència i Igualtat.

L'Ajuntament ha posat en marxa una original iniciativa gràcies a la qual s'han instal·lat més de 18 vinils de paret amb frases per fomentar l'educació en valors d'igualtat i contra la violència de gènere, l'assetjament escolar o a favor de la inclusió.

"Amb aquesta iniciativa volem continuar el nostre compromís en la lluita contra el masclisme, la violència de gènere o l'assetjament escolar i que aquestos missatges que els escolars veuran diàriament durant tot el curs vagen calant en les consciències, i que la lluita contra la contra totes aquestes xacres socials no pare", explica la regidora d'Infància i adolescència Carmen Giner.

Aquesta iniciativa s'emmarca dintre de la programació del dia del xiquet i la xiqueta que es commemora hui dia 20 de novembre amb l'objectiu de construir un món més just, inclusiu i solidari.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167