Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla llança la campanya de les mascaretes «Trau la llengua. Viu en valencià»
Silla llança la campanya de les mascaretes «Trau la llengua. Viu en valencià»
16/11/2020
Silla llança la campanya de les mascaretes «Trau la llengua. Viu en valencià»
Com a conseqüència de la pandèmia que estem vivint, ens hem de reinventar per tal de combatre la covid i eixir d'aquesta situació de la millor manera possible.
Foto-Trau-la-llengua
Foto_completa-1
Foto_Viu-en-valencia

L’Ajuntament de Silla, a través del Servei de Normalització Lingüística, està coordinant la campanya de les mascaretes «Trau la llengua. Viu en valencià», dissenyada pel Servei de Comunicació,  a fi de promoure l’ús de la nostra llengua, contribuir amb el medi ambient evitant que es genere tant de residu ja que aquestes mascaretes podem llavar-se 80 vegades a 60º sense que perden poder de filtració; i, sobretot, lluitar contra aquest virus que tant ens està canviant la vida.

 

La regidora de Normalització Lingüística ha volgut obrir aquesta campanya a la resta d’administracions i ha manifestat que «a aquesta campanya es pot afegir-hi qualsevol agència de promoció del valencià, administració, comerç... L’objectiu és sumar esforços per acabar amb la covid. A hores d’ara ja hi participen pobles com Almassora, Oliva, la Pobla de Vallbona o Montserrat».

 

Per la seua part, l’alcalde i regidor de Comerç ha indicat que «estem fent gestions per tal de demanar una subvenció a la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de Valencià i convocar un premi a l’ús del valencià en els comerços i serveis del poble. Els establiments que hi participen rebran mascaretes perquè les puguen repartir entre la clientela. Des de Silla treballem per estar al costat del comerç i dels serveis.»

 

Les primeres persones que rebran aquestes mascaretes són els nostres joves guanyadors i guanyadores del Porrot Jove de Narrativa que recolliran el premi de manera individual a l’Alcaldia aquest dimarts, 17 de novembre, de vesprada.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167