Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla suprimeix la taxa d'ocupació a les terrasses en 2021
L'Ajuntament de Silla suprimeix la taxa d'ocupació a les terrasses en 2021
11/11/2020
L'Ajuntament de Silla suprimeix la taxa d'ocupació a les terrasses en 2021
L'ajuntament de Silla prorroga la suspensió de la taxa d'ocupació de via pública a l'hostaleria amb la finalitat d'ajudar a pal·liar les dramàtiques conseqüències de la crisi sanitària en el sector.
14bec78d-f077-4665-a731-3227787a13ac

Els bars i restaurants de Silla no pagaran per instal·lar les seues terrasses en 2021. L'Ajuntament ha decidit prorrogar la suspensió de la taxa per l'ocupació del domini públic, una mesura que es mantindrà després de conèixer les noves restriccions que afecten el sector hostaler en la segona ona del coronavirus, l'entrada en vigor del toc de queda i la declaració d'un nou estat d'alarma, que tornen a perjudicar un dels col·lectius més castigats per la pandèmia.

Davant d’aquest complicat escenari d'excepcionalitat present i futur, l'executiu local ha decidit prorrogar l'exempció de la taxa durant tot l'exercici de 2021, renunciant als ingressos que percebrien les arques municipals l'any vinent amb l'abonament del tribut per part dels establiments que tenen concedit el permís d'instal·lació de les terrasses.

El passat mes de març, la corporació municipal va acordar derogar la taxa per l'ocupació de la via pública durant tot el 2020 pel que fa a la col·locació de taules, cadires, tendals.

L'alcalde de Silla i regidor de comerç, Vicente Zaragozá, ha destacat que «Ara més que mai hem d'estar al costat del comerç local i del sector hostaler en particular, un dels sectors més afectats per la pandèmia. Per aquest motiu des del consistori no hem dubtat a continuar adaptant les mesures fiscals i tributàries necessàries perquè aquests establiments puguen mantenir-se en actiu i superar aquests durs moments fins que finalitze la pandèmia».


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167