Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla signa un conveni de col·laboració amb AESI
L'Ajuntament de Silla signa un conveni de col·laboració amb AESI
14/10/2020
L'Ajuntament de Silla signa un conveni de col·laboració amb AESI
Gràcies a aquesta subvenció es podran realitzar diferents actuacions de promoció comercial.
bc33ac76-5b94-48f1-b8d2-a2541800d9ca

L'Ajuntament de Silla ha signat un conveni de col·laboració econòmica mitjançant una concessió directa de subvenció de 7.000 € amb l'Associació de Comerços i Empreses de Silla, AESI, per a continuar donant suport al comerç local.

En la signatura han estat presents l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i la presidenta de AESI, Mar Navarro.

En el conveni s'assenyalen tres línies principals de cooperació entre l'Ajuntament de Silla i l'Associació d'Empresaris en temes de promoció econòmica i desenvolupament local que s'articulen al voltant de tres eixos fonamentals:

1. Actuacions de promoció comercial i industrial

2. Actuacions de promoció de l’ocupació

3. Informació

4. Potenciació i associacionisme empresarial

Per altra banda, l’Associació es compromet a desenvolupar i participar en actuacions de promoció comercial, contribuir al de foment de l’ocupació i col·laborar en els processos de participació, impulsats des de l'Ajuntament, per tal de fomentar la participació del veïnat i del teixit social de Silla.

L’alcalde de Silla i regidor de Promoció Econòmica, Vicente Zaragozà, ha destacat que “Ajudar a fomentar el comerç local és una inversió que repercuteix en la millora de l’economia i la qualitat de vida de tota la ciutadania del nostre poble. Apostar pel comerç de proximitat és apostar per Silla.”

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167