Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla contracta sis persones majors de 30 anys a través del pla Avalem Experiència
L'Ajuntament de Silla contracta sis persones majors de 30 anys a través del pla Avalem Experiència
14/10/2020
L'Ajuntament de Silla contracta sis persones majors de 30 anys a través del pla Avalem Experiència
Els perfils seleccionats són de tècnic/a administratiu/iva, tècnic/a de seguretat i salut, oficial/a de jardineria, peó de neteja viària i oficial/a electricista que treballaran en diferents departaments municipals a jornada completa durant sis mesos.
Avalem
avalem2

L'Ajuntament de Silla ha contractat sis persones desocupades d'almenys 30 anys per a realitzar obres o serveis d'interés general en diferents departaments del consistori durant els pròxims sis mesos. Aquesta acció es duu a terme a través del pla Avalem Experiència, una iniciativa que té com a objectiu promoure la generació d'ocupació a través de la contractació de persones aturades pertanyents a col·lectius vulnerables.


La subvenció destinada a la contractació d'aquestes persones prové del programa EMCORP del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA), ascendeix a 60.897,01 € i es destina al finançament dels costos salarials, inclosa la cotització a la Seguretat Social. Els perfils seleccionats són de tècnic/a administratiu/iva, tècnic/a de seguretat i salut, oficial/a de jardineria, peó de neteja viària i oficial/a electricista.


L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, que ha estat l’encarregat de rebre els nous empleats i empleades municipals al despatx de l’Alcaldia ha destacat “la importància d’aquest programa que suposa una oportunitat per a aprendre i conéixer l'Administració pública de primera mà.»

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167