Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > COMENCEN LES OBRES DE REMODELACIÓ DE LA ZONA ENJARDINADA DE LA PLAÇA DE MORELLA
COMENCEN LES OBRES DE REMODELACIÓ DE LA ZONA ENJARDINADA DE LA PLAÇA DE MORELLA
13/10/2020
COMENCEN LES OBRES DE REMODELACIÓ DE LA ZONA ENJARDINADA DE LA PLAÇA DE MORELLA
Per motius de seguretat, durant els pròxims dies es retiraran els arbres situats a la zona perimetral de la plaça i se substituiran per altres de tipus Tipuana tipu.
Plaça de Morella
plaça de Morella

Aquesta setmana començaran les obres de remodelació de la zona enjardinada de la plaça de Morella.

En primer lloc, es retiraran de forma controlada els exemplars que se situen a la zona perimetral de la plaça, ja que després d’estudiar-los s’ha detectat que presenten manifestes alteracions com evidents símptomes de decaïment amb escassos brots nous i inexistents en algunes de les branques, gran quantitat de branques completament seques i desequilibris a les copes, la qual cosa suposa un perill per a la ciutadania.

Tot seguit es procedirà a la substitució d’aquestos per arbres del tipus Tipuana tipu, un dels arbres que més sovint trobem als jardins i als carrers de les nostres ciutats i pobles per la seua resistència a la pol·lució i les seues decoratives flors grogues.

Aquesta intervenció es portarà a terme gràcies a la contracta de jardineria i l’Escola Taller, que s’encarregarà de la plantació de la nova vegetació basada en un disseny totalment d'acord amb les directrius de la jardineria sostenible.

Per a l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, aquesta intervenció suposa "continuar treballant per la millora estètica de tots els carrers i avingudes del nostre poble, millorant la seguretat dels vianants que freqüenten la zona i contribuint així a la millora paisatgística."

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167