Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla inicia el tercer programa d'ocupació municipal d'emergència social
Silla inicia el tercer programa d'ocupació municipal d'emergència social
02/10/2020
Silla inicia el tercer programa d'ocupació municipal d'emergència social
En aquest programa participaran més de 170 persones del poble.
5ad3bfd9-4646-4e41-a26c-c5a037a2bea5

L'Ajuntament de Silla és conscient de les necessitats socials sorgides per la greu situació econòmica en què es troben nombroses famílies de Silla i per això, posa en marxa el 3r Pla d'Ocupació Municipal d'Emergència Social el qual pretén cobrir necessitats laborals de caràcter temporal i transitori, considerades de caràcter urgent i inajornable.


Ara, després de la baremació dels més de 170 candidats i candidates s'ha obert una borsa de de caràcter social amb la qual es possibilita la contractació de personal laboral temporal basat fonamentalment en criteris de necessitat social.


Les ocupacions oferides seran preferentment d'operaris/es i peons en general, obrers/es, pintors/es, jardiners/es, agrícoles, electricistes, netejadors/es, sense que aquesta enumeració tinga caràcter tancat, ja que podrà ser ampliada a altres professions o especialitats, en funció de les necessitats municipals.


Aquesta és la tercera borsa d'ocupació municipal d'emergència social per a la ciutadania que obri l'Ajuntament de Silla. Aquest any s'han realitzat 54 contractacions enmarcades en aquest programa amb una inversió de 250.000€.


Des del llançament d'aquest programa en l'any 2016 s'ha afavorit la contractació de més de 220 persones del nostre poble.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167