Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > RECEPCIÓ A L'AJUNTAMENT DELS INTEGRANTS DEL CLUB D'ESCACS SILLA
RECEPCIÓ A L'AJUNTAMENT DELS INTEGRANTS DEL CLUB D'ESCACS SILLA
01/10/2020
RECEPCIÓ A L'AJUNTAMENT DELS INTEGRANTS DEL CLUB D'ESCACS SILLA
L'alcalde i el regidor d'esports han volgut transmetre al club la felicitació del poble de Silla i expressar als seus integrants el seu reconeixement.
recepció_escacs
recepció_escacs
recepció_escacs

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i el regidor d'Esports Beni Bodón han rebut hui al’alcaldia al president del Club d’Escacs Silla José Antonio García, després d’haver-se proclamat aquesta setmana campió d'Espanya d'escacs de la Divisió d'Honor.

Amb aquesta recepció, l'alcalde i el regidor han volgut transmetre al club la felicitació del poble de Silla i expressar als seus integrants el seu reconeixement.

El regidor d'Esports Beni Bodón, ha destacat que el guardon obtingut pel Club contribueix al fet que Silla sigua coneguda per tota Espanya.

Per la seua banda, Vicent Zaragozá, també ha felicitat al club pels èxits aconseguits durant els ultims anys en les competicions de més alt nivell i ha destacat el fet que el Club sigua un referent en l'àmbit nacional i europeu i ajude a promoure valors com l'esforç, el treball, i la constancia entre els joves del nostre poble.

Cal destacar que aquesta és la primera vegada en la història que un equip valencià es proclama campió d'Espanya de Divisió d'Honor.

El torneig es va disputar a la ciutat de Linares del 23 al 29 de setembre. Van ser un total de 8 equips, i el Silla va ser just campió, prenent el lideratge en la ronda 5 i no deixant-lo anar ja fins al final. Van guanyar 4 partides i van empatar 3. De 48 partides disputades només es en van perdre 4.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167