Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá agraeix al conseller d'hisenda Vicente Soler el seu compromís amb Silla
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá agraeix al conseller d'hisenda Vicente Soler el seu compromís amb Silla
16/09/2020
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá agraeix al conseller d'hisenda Vicente Soler el seu compromís amb Silla
A la reunió, l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá junt amb el regidor d'Hisenda Ivan Cuenca, hi han agrit al conseller Vicente Soler l'ajuda rebuda durant els últims anys.
0694c988-5796-4553-a237-2b12307b0736
Hui l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i el regidor d'Hisenda Iván Cuenca, s'han reunit amb el conseller d'hisenda de la Generalitat Valenciana Vicente Soler.


A la reunió l'alcalde i el regidor han volgut agrair de primera mà al conseller tota l'ajuda rebuda durant els últims anys, en els quals el nostre poble ha rebut més de 17 milions d'euros per millorar infraestructures i, a més, han aprofitat per a traslladar-li la incertesa i preocupació que actualment pateixen els ajuntaments com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19.


L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha volgut destacar "la gran tasca que realitza la Conselleria d'Hisenda i la importància que té per als ajuntaments la seua ajuda en aquestos moments tan difícils."


Per la seua banda, el conseller ha volgut destacar l'esperit municipalista del seu govern i la intenció de continuar treballant braç a braç amb els ajuntaments.       
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167