Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > sol·licita cita prèvia en el teu centre de salut
sol·licita cita prèvia en el teu centre de salut
10/09/2020
sol·licita cita prèvia en el teu centre de salut
Consulta els tractaments farmacològics Reb alertes personalitzades Sol·licita cita mèdica telefònica
Vols sol·licitar cita prèvia en el teu centre de salut des de qualsevol lloc? Vols accedir als serveis sanitaris i descarregar-te els justificants de la forma més ràpida? Ara ja és possible gràcies a l'App GVA + Salut. 

Busca l'app GVA més Salut en el teu gestor d'aplicacions i descarrega-la

Aquesta APP està dirigida a tots els usuaris de la sanitat de la Comunitat Valenciana que desitgen tindre d'una manera fàcil l'accés a la sol·licitud, modificació i anul·lació de cites mèdiques en atenció primària des del seu telèfon mòbil.

A més, amb ella també pots: Consultar els tractaments farmacològics, rebre alertes personalitzades i sol·licitar cita mèdica telefònica.


Mitjançant la descàrrega de l'aplicació en el mòbil es poden sol·licitar cites de professionals d'atenció primària, així com consultar les mateixes, quedant les dades de cada targeta registrats per a la seva reutilització en cites posteriors i es disposa d'un sistema de seguretat amb contrasenya per a posteriors visites. L'aplicació ofereix la possibilitat de descarregar en el telèfon mòbil les cites al calendari i els justificants d'assistència. L'accés es realitza introduint les dades del número de Targeta Sanitària i la data de naixement.

A més és possible registrar més d'una persona en el mateix telèfon mòbil el que facilita gestionar les cites familiars.


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167