Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > l'Ajuntament i els IES ultimen la tornada a les aules
l'Ajuntament i els IES ultimen la tornada a les aules
02/09/2020
l'Ajuntament i els IES ultimen la tornada a les aules
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá s'ha reunit huí amb els equips directius dels IES per tractar temes sobre la tornada a les aules que tindrà lloc la pròxima setmana.
d5ff96cf-5950-4eb9-afbe-b40c147806a8
f3515def-3260-400e-b648-02ba4cac2881
L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, s'ha tornat a reunir amb les direccions de tots els centres educatius de secundaria, Batxiller i Cicles Formatius de Silla per tal de preparar l'inici de curs escolar al nostre poble. A l'encontre, on l'alcalde ha estat acompanyat per la regidora d'Educació, Laura Millán, i el cap de l'àrea de Benestar Social i Educació Innocenci Domingo s'ha estudiat l'aplicació i el reforç de les mesures acordades pel Govern d'Espanya i les Comunitats Autònomes de cara a la tornada a les aules.

A la reunió s'han tractat temes de coordinació amb els departaments de l'Ajuntament així com els talls de carrer per evitar les grans aglomeracions a les portes dels centres escolars a les entrades i eixides per garantir que es puga respectar la distància de seguretat.

Per altra banda els equips directius dels centres, han anunciat que per tal de garantir l'adaptació del'alumnat a la nova realitat escolar i explicar-los bé els protocols que hauran de seguir-se durant aquest curs, els escolars entraran de manera escalonada del dia 7 a l'11 de setembre. Els diferents IES faran públic aquest mateix dijous el dia i l'hora en què farà entrada cada grup a través dels seus canals oficials.


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167