Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Avancen les obres de la passarel·la que connectarà el carrer d'Albal
Avancen les obres de la passarel·la que connectarà el carrer d'Albal
03/08/2020
Avancen les obres de la passarel·la que connectarà el carrer d'Albal
Aquesta obra s'emmarca dintre del projecte d'urbanització del Rajolar
3055b020-8f1c-406b-8d59-3c66ef8f67a0
b7e39e7c-53e9-4040-ad13-6c09da504640
f7beb185-2c84-4669-bd05-594290081a33

La passada nit, van finalitzar les obres de construcció de la passarel·la per a connectar el carrer d'Albal, actualment separat per les vies del tren.

La passarel·la elevada que s'ha construït enfront de l'Escola d'Adults, serà totalment coberta i envidrada i comptarà amb rampes i dos ascensors per a permetre l'accessibilitat.

Aquesta solució, recomanada per ADIF, és la que compta amb més garanties de seguretat per als vianants i, a més, permet la connexió de les dues parts del poble separades per les vies del tren facilitant, especialment en cas d'inundació dels passos inferiors, la ràpida actuació de la Policia i els operaris municipals. Així també s'evitarà que la gent es queda aïllada.

Les previsions de l'ajuntament de Silla és de recepcionar l'obra a principis del 2021, una vegada els carrers estiguin degudament il·luminats i senyalitzats, per tant, es recorda a la ciutadania que fins a eixe moment el pas per la zona està prohibit.

Un gran parc, i una passarel·la sobre les vies per urbanitzar El Rajolar

Al Ple de desembre de 2018 es va aprovar tornar a reprendre les obres d'urbanització del Rajolar. Aquest nou barri està situat en l'altra part del carrer d'Albal juntament amb el barri del Molí de Magalló.

Gràcies a aquestes obres, es podrà donar una solució definitiva a les eternes reivindicacions del veïnat, ja que les parcel·les sense urbanitzar estaven causant greus problemes de plagues d'insectes i brutícia pels arbustos secs que el vent escampava per tota la zona.

El projecte contempla l'execució del parc que està situat al costat del carrer del Pintor Segrelles i el carrer d'Albal que ha estat dissenyat conjuntament amb els tècnics de l'Ajuntament. Aquest parc serà el més gran del municipi i tindrà una zona de gossos degudament adequada. Els arbres i arbustos de les zones enjardinades han estat triats especialment per a evitar al·lèrgies i crear zones d'ombra. El parc comptarà amb una zona de jocs inclusiva amb bancs, papereres, fonts i pistes de petanca.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167