Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla posa en marxa la Seu Electrònica per a facilitar la relació amb la ciutadania
L'Ajuntament de Silla posa en marxa la Seu Electrònica per a facilitar la relació amb la ciutadania
21/07/2020
L'Ajuntament de Silla posa en marxa la Seu Electrònica per a facilitar la relació amb la ciutadania
Des de ja mateix, podràs fer un registre d'entrada o aconseguir un volant d'empadronament des de casa.
sedipualba

L’Ajuntament de Silla ha implantat el nou sistema d'Administració electrònica, que inclou la Seu Electrònica perquè qualsevol persona puga realitzar per Internet els seus tràmits i gestions. De moment, es pot consultar el tauler d'anuncis, aconseguir en qüestió de segons un volant d'empadronament o un certificat individual d'empadronament o presentar una instància general per registre telemàtic. Tot això des de la comoditat del nostre domicili.

 

Hi ha tràmits que encara no es poden realitzar, com per exemple presentar un registre d'entrada que porte associat el pagament de taxes o demanar una llicència urbanística, que és un tràmit que requereix emplenar un formulari específic. El nou sistema acaba d'arrancar i, en breu, s'incorporaran noves funcionalitats de les quals s'informarà puntualment.

 

A més, en la Carpeta Ciutadana, dins de la pestanya "Consulta dels seus tràmits" de la Seu Electrònica, es podran consultar tots els tràmits oberts amb l'Ajuntament de manera telemàtica.

 

Per a realitzar els tràmits en la Seu Electrònica es necessita un certificat digital. El certificat digital ens ofereix la possibilitat d'identificar-nos, de manera inequívoca, electrònicament i amb plena validesa jurídica. Entre altres, suggerim els següents:

 

1. Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat Valenciana: https://www.accv.es/empresas

 

2. Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre - FNMT: https://www.sede.fnmt.gob.es/certificados

 

Cadascuna d'aquestes entitats disposa de la informació necessària per a tramitar el seu certificat.

 

La implantació de la Seu Electrònica suposa un pas endavant per a eliminar cues, esperes i desplaçaments innecessaris. És una manera d'estrènyer la relació amb la ciutadania. Si té qualsevol queixa, dubte o suggeriment, feu-nos-el arribar a través de l'apartat corresponent en la Seu Electrònica. Treballem per a millorar.

 

Pot entrar a la nova Seu Electrònica a través de l’enllaç següent: https://silla.sedipualba.es/

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167