Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > LA FEMP PREMIA EL PROJECTE DE L'AJUNTAMENT DE SILLA EUROPEU ERASMUS + THE HUG TO EMPLOYMENT PER LA INSERCIÓ SOCIOLABORAL DE JOVES DES DE L'EDUCACIÓ
LA FEMP PREMIA EL PROJECTE DE L'AJUNTAMENT DE SILLA EUROPEU ERASMUS + THE HUG TO EMPLOYMENT PER LA INSERCIÓ SOCIOLABORAL DE JOVES DES DE L'EDUCACIÓ
01/07/2020
LA FEMP PREMIA EL PROJECTE DE L'AJUNTAMENT DE SILLA EUROPEU ERASMUS + THE HUG TO EMPLOYMENT PER LA INSERCIÓ SOCIOLABORAL DE JOVES DES DE L'EDUCACIÓ
El projecte està liderat per l'Ajuntament de Silla i participen com a socis Noruega, Holanda.
dcc00f40-2a98-4ec8-bfaf-ab56b60fb333
e2877fb2-9d85-42a4-ba60-692510ccfc88

El passat 10 de març, la Comissió de Valoració del V Concurs de Bones Pràctiques Municipals en la prevenció i intervenció enfront de l'absentisme i l'assetjament escolar que convoca conjuntament la FEMP i el Ministeri d'Educació i Formació Professional, va resoldre distingir el programa «The Hug to Employment: programa integral d'atenció a joves des de l'educació i la promoció del talent jove» amb un dels set premis concedits en la categoria de prevenció i intervenció enfront de l'absentisme escolar en municipis de menys de 20.000 habitants.

Aquest projecte va nàixer amb la intenció de disminuir la taxa d'abandonament escolar com a mesura per a lluitar contra la desocupació juvenil. Com a resultat del Hug to Employment es crearà una metodologia de coaching socioeducatiu, una metodologia de coaching juvenil per donar suport individualitzat a joves en tots els àmbits (familiar, social, educatiu). Es constituirà una xarxa per coordinar els i les agents implicats en la integració sociolaboral de joves i recopilaran les bones pràctiques dels 14 socis participants, formals i no formals.

L'alcalde de Silla, regidor d'Ocupació i de Projectes Europeus que ha impulsat aquesta iniciativa, ha destacat «la importància d'aquest guardó per al  projecte europeu liderat per Silla, que ens situa en la avantguarda d'Europa i de la innovació en educació i ocupació».

El projecte The Hug to Employment tindrà una duració de dos anys fins al mes d'octubre de l'any 2021 i les pròximes reunions transnacionals se celebraran a Noruega al final de 2020, a Holanda del 3 al 5 de febrer de 2021 i conclourà a Espanya el 24 i 25 de juny de 2021.

The Hug to Employment forma part de la convocatòria 2019 dels programes Erasmus +. En aquest context, The Hugh to Employment és una estratègia per al desenvolupament i innovació amb socis de 3 països: Espanya, Holanda i Noruega.

El pròxim 9 de juliol l’Ajuntament de Silla participarà en la Jornada de Bones Pràctiques en la prevenció i intervenció enfront de l'absentisme i l'assetjament escolar, que celebrarà la FEMP a través de videoconferència, amb la finalitat de donar a conèixer els programes premiats, propiciar un diàleg i fer la comunicació pública dels premis concedits en aquesta edició.

El projecte The Hugh to Employment està cofinançat pel programa Erasmus + de la Unió Europea. El contingut d'aquesta nota és responsabilitat exclusiva de l'Ajuntament de Silla i ni la Comissió Europea ni el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) són responsables de l'ús que puga fer-se de la informació ací difosa.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167