Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Ja arriben les rebaixes a Silla
Ja arriben les rebaixes a Silla
30/06/2020
Ja arriben les rebaixes a Silla
L'Ajuntament de Silla i AESI reparteixen els cartells de les «Rebaixes» entre els comerços
Rebaixes 2020
Rebaixes 2020

Un any més arriben les rebaixes d’estiu i l’Ajuntament de Silla, a través de la Regidoria de Normalització Lingüística, vol mostrar el seu compromís amb el xicotet comerç, que és la vida i el reflex social del nostre poble. Per aquest motiu, vol promoure, amb els cartells de Rebaixes, que la gent compre a Silla i en valencià.

 

La Regidoria ha encomanat a la Xarxa Aviva, que té com a objectiu promoure l’ús del valencià als municipis, uns cartells atractius i vistosos per tal de distribuir-los entre els comerços gràcies a la col·laboració de l’Associació Empresarial de Silla, AESI. És una campanya que reflecteix la importància de treballar totes i tots junts per avançar i promoure dos pilars fonamentals en un poble: el xicotet comerç i la llengua.

 

Segons la regidora, Laura Millán, «En aquest moments, qualsevol iniciativa que ajude a remuntar aquesta crisi sanitària i econòmica provocada per la COVID-19 és bona. Des de l’Agència de Promoció del Valencià hem fet tot el possible per oferir un any més els cartells de les «Rebaixes» per als comerços. AESI, com sempre, els repartirà entre tots. Només cal demanar a la ciutadania de Silla que compre en el xicotet comerç del seu poble. Entre tots i totes aconseguirem aturar aquesta crisi i aquesta pandèmia.»

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167