Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > LA UPCCA de l'Ajuntament de Silla presenta la campanya "Contagia't de prevenció"
LA UPCCA de l'Ajuntament de Silla presenta la campanya "Contagia't de prevenció"
25/06/2020
LA UPCCA de l'Ajuntament de Silla presenta la campanya "Contagia't de prevenció"
Silla participa al costat de les diferents UPCCAS de la Comunitat Valenciana, en la campanya "Contagia't de prevenció" per a informar la ciutadania de manera clara i pròxima de les implicacions i importància de la prevenció local.
2
Per a commemorar aquest 26 de juny de 2020, la UPCCA de l'Ajuntament de Silla participa al costat de les diferents UPCCAS de la Comunitat Valenciana, en la campanya "Contagia't de prevenció" per a informar la ciutadania de manera clara i pròxima de les implicacions i importància de la prevenció local.


La campanya Contagia't de Prevenció, inclou un vídeo realitzat de manera conjunta i amb un missatge clar: Les Unitats de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives són els serveis professionals i acreditats per la Conselleria de Sanitat i Salut Pública per a informar, orientar i treballar amb les famílies, les escoles i les comunitats, fent costat especialment a la joventut, a fi de, en paraules del secretari general de l'ONU, Antonio Guterres: "previndre el consum de drogues i ajudar les noves generacions a portar una vida més sana i a triar el seu camí amb força i resiliència."


Les UPCCAS, realitzen una intensa i variada labor en els àmbits educatiu, sanitari, social i comunitari. Des de diferents perfils professionals i a diferents nivells de prevenció.


Desenvolupant i coordinant plans municipals de drogues i altres actuacions de manera transversal i amb un nexe comú: reduir o evitar l'ús i l'abús de drogues i altres conductes addictives, així com promoure hàbits de vida saludables. La diversitat, transversalitat i amplitud de les seues funcions i actuacions són una fortalesa indiscutible d'aquests serveis. I desitgen, en definitiva, continuar sent l'instrument per a promoure que la població es Contagie de Prevenció i entre totes i tots evitem problemes de salut relacionats amb les addiccions.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167