Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AJUNTAMENT de SILLA CREA UN PORTAL DE COMPRES EN LÍNIA PER A DONAR SUPORT AL COMERÇ LOCAL: SILLA,MARKET PLACE
L'AJUNTAMENT de SILLA CREA UN PORTAL DE COMPRES EN LÍNIA PER A DONAR SUPORT AL COMERÇ LOCAL: SILLA,MARKET PLACE
19/06/2020
L'AJUNTAMENT de SILLA CREA UN PORTAL DE COMPRES EN LÍNIA PER A DONAR SUPORT AL COMERÇ LOCAL: SILLA,MARKET PLACE
El portal silla.comercioscomunitatvalenciana.com permet filtrar des de la seua pàgina d'inici un apartat dividit per tipus d'activitat, en el qual els ciutadans podran accedir i contactar amb els comerços, i realitzar les comandes de les seues compres per telèfon o per WhatsApp.
Arxius Associats
MARKETPLACE
El xicotet comerç és un sector clau en el nostre municipi, aporten vida als carrers del municipi i estan al nostre costat com s'ha vist en la COVID-19. Un model tradicional i familiar que s'ha mantingut al llarg del temps com un model de comerç de qualitat tant als productes com als serveis que ofereixen i el tracte personalitzat amb els clients, ara arriba el moment de la modernització i la digitalització.

Silla, MARKET PLACE és un portal de compres local en línia que s'emmarca en Pla Estratègic de Reactivació Econòmica del Comerç de proximitat, hostaleria i serveis: "Impulsem de Silla", la línia de suport a la digitalització comercial. Aquest portal permet donar a conèixer els nostres productes locals i els comerços del municipi, no sols en l'àmbit local sinó com un aparador en tota la Comunitat Valenciana, i està obert per a tots els establiments de Silla.

Aquesta iniciativa s'ha posat en marxa per a recolzar i impulsar al comerç local, la restauració i hostaleria de Silla, revitalitzar el consum local amb una àmplia oferta de productes i, per altra banda, que els ciutadans puguen realitzar les seues compres de manera més còmoda des de casa.

El portal silla.comercioscomunitatvalenciana.com permet filtrar des de la seua pàgina d'inici un apartat dividit per tipus d'activitat, en el qual els ciutadans podran accedir i contactar amb els comerços, i realitzar les comandes de les seues compres per telèfon o per WhatsApp.

En aquest sentit, cal tindre en compte que el portal forma part d'un directori de comerços de la Comunitat Valenciana, i a través d'aquest espai l'Ajuntament de Silla aconsegueix acostar als veïns de Silla els comerços que tenen al seu al voltant impulsant la compra en línia.

Aquest portal conté un directori de comerços i altres empreses del municipi de Silla en el qual poden inscriure's tots aquells comerços que estiguen interessats.

Manual com crear el Market Place: http://www.silla.es/rs/32157/d112d6ad-54ec-438b-9358-4483f9e98868/bf4/filename/manual-afic-web-v4.pdfMÉS INFORMACIÓ

aDES- Agència de Desenvolupament Econòmic de Silla
C/ Lliertat, 2 ·46460 Silla · 961219795 ·ades@silla.es
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167