Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla com la majoria de municipis de l'Horta Sud no tindrà «Escola d'Estiu 2020»
Silla com la majoria de municipis de l'Horta Sud no tindrà «Escola d'Estiu 2020»
12/06/2020
Silla com la majoria de municipis de l'Horta Sud no tindrà «Escola d'Estiu 2020»
L'Ajuntament de Silla, continuarà al costat dels que més ho necessiten i posarà en marxa un servei especial per als xiquets i xiquetes de mares víctimes de violència de gènere així com per a famílies monoparentals i persones en situació de vulnerabilitat.
Aquest any a causa de les dificultats d'organització que suposa adaptar-les a la nova normalitat provocada per la pandèmia del Coronavirus, l'Ajuntament de Silla, al costat de la resta de municipis de l'Horta Sud ha acordat no celebrar Escola d'Estiu.


Durant les últimes setmanes, els alcaldes, alcaldesses i portaveus municipals han participat en diferents reunions de treball en les quals s'ha posat en comú diferents problemàtiques comunes en la desescalada de la pandèmia. D'aquesta manera qüestions com l'obertura de les piscines d'estiu, la celebració de les Festes majors o patronals, els mercats ambulants o les escoles d'estiu han sigut debatudes per a buscar solucions comunes.


La pràctica totalitat dels municipis que conformen la comarca de l'Horta Sud no veuen possible la celebració de les tradicionals Escoles d'Estiu que se celebraven durant els mesos de juliol en la majoria dels municipis. La dificultat del compliment amb les normes marcades per les autoritats sanitàries quant al distanciament social han sigut determinants a l'hora de prendre aquesta decisió.


Per la seua part, l'Ajuntament de Silla, continuarà al costat dels que més ho necessiten i posarà en marxa un servei especial per als xiquets i xiquetes de mares víctimes de violència de gènere així com per a famílies monoparentals i persones en situació de vulnerabilitat.


L'Alcalde de Silla Vicente Zaragozá, ha destacat el gran treball previ a la decisió de cancel·lar les Escoles d'Estiu «L'educació en valors i el foment de l'oci saludable, és sempre per a nosaltres una prioritat, enguany, no podrem oferir com sempre el servei d'Escoles d'Estiu, esperem que a poc a poc tot torne a la normalitat i prompte puguem gaudir com ho féiem abans», indica.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167