Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Gràcies als Sillers per donar vida
Gràcies als Sillers per donar vida
11/06/2020
Gràcies als Sillers per donar vida
En l'última campanya de Donació de Sang duta a terme en el municipi, la ciutadania de Silla va donar sang que podrà ajudar a més 540 de persones.
34d26dcf-7018-4ca4-86ce-7cde89133167
L'Alcalde de Silla Vicente Zaragozá, ha rebut hui a Carmen Nieto, coordinadora de la comarca del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana qui li ha fet entrega d'una carta signada per Roberto J. Roig, cap del servei del centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana on agraeixen la col·laboració de tots aquells veïns que fa dies van donar sang en el municipi.


A més, Carmen Nieto, ha volgut agrir al consistori, la implicació a les donacions de sang, així com posar en valor la cessió periòdica de la Nau de la Cultura per a realitzar les campanyes de donació de sang.


Un gest solidari el de la donació, senzill i que dura pocs minuts, que pot salvar la vida d'una o fins i tot diverses persones (fins a tres per donació): dones amb complicacions en el part, pacients amb anèmia greu, malalts de càncer, víctimes d'accidents, pacients sotmesos a cirurgia o a trasplantaments.


«La sang és una substància que no es pot fabricar i cal obtindre-la d'una altra persona; és a dir, d'un donant. És molt bonic veure aquest reconeixement per part del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, en aquestos temps tan difícils que estem vivint, on malgrat que les circumstàncies la ciutadania de Silla no ha dubtat en eixir a donar», ha destacat Vicente Zaragozá, alcalde de Silla.


A l'última donació de sang 202 persones van donar sang en un acte voluntari, responsable i altruista que mereix l'agraïment de tota la societat, fet que ha permés, que 564 pacients als hospitals hagen pogut rebre aquesta sang.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167