Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Presentació del projecte de Transició d'Etapa de Primària a Secundària
Presentació del projecte de Transició d'Etapa de Primària a Secundària
09/06/2020
Presentació del projecte de Transició d'Etapa de Primària a Secundària
les orientadores dels Gabinets Psicopedagògics Municipals de l'Horta Sud han dissenyat,mitjancant un padlet,una proposta de recursos i orientacions per a facilitar el procés de transició de l'etapa de Primària a Secundària
Sin título-2

La Regidoria d’Educació de l'Ajuntament de Silla presenta el projecte conjunt elaborat pels GABINETS PSICOPEDAGÒGICS MUNICIPALS dels Ajuntaments de l‘Horta Sud pel que fa a la Transició d’Etapa de Primària a Secundària.

Com sabeu aquest curs les circumstàncies de la Covid 19 i confinament han fet molt difícil realitzar amb normalitat les activitats habituals i presencials desenvolupades als centres educatius per acompanyar i orientar a les famílies i alumnat de 6è Primària.

És per això que les orientadores dels Gabinets Psicopedagògics Municipals de l’Horta Sud han dissenyat,mitjancant un padlet,una proposta de recursos i orientacions  per a facilitar el procés de  transició de l'etapa de Primària a Secundària dins d'un marc de col.laboració amb els centres educatius .

En aquesta proposta de PLA DE TRANSICIÓ DE PRIMÀRIA-SECUNDÀRIA podeu  trobar els següents apartats ;

-Introducció

-Orientacions a famílies

-Orientacions a l’alumnat

-Adolescència i xarxes socials

-Centres de Secundària de l’Horta Sud

El padlet ofereix un conjunt de lectures, vídeos, infografies, jocs…per a l’alumnat,famílies i tutors/es,on de manera visual i interactiva s’ofereixen recursos informatius i d’orientació que pretenen enriquir el procés de transició d'etapa.

Esperem vos serveixca  de suport als centres i a les famílies i ho acolliu amb la mateixa il.lusió i motivació en que s’ha realitzat.

 

ACÍ TENIU L'ENLLAÇ AL PADLET:

https://bit.ly/padlet_gpmhortasud_transicio_primaria_secundaria

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167