Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ÚLTIMA REMESA D'AJUDES PER GARANTIR L'ALIMENTACIÓ DE L'ALUMNAT AMB BECA PARCIAL DE MENJADOR
ÚLTIMA REMESA D'AJUDES PER GARANTIR L'ALIMENTACIÓ DE L'ALUMNAT AMB BECA PARCIAL DE MENJADOR
19/05/2020
ÚLTIMA REMESA D'AJUDES PER GARANTIR L'ALIMENTACIÓ DE L'ALUMNAT AMB BECA PARCIAL DE MENJADOR
L'Ajuntament de Silla, aprova les ajudes d'alimentació per a l'alumnat amb beca parcial de menjador complementaries l'ajuda de Conselleria d'Educació
A l'inici de la crisi creada per la COVID-19, l'Ajuntament de Silla va crear una ajuda complementara a l'ajuda a menjador de conselleria d'Educació per a garantir l'alimentació de l'alumnat amb beca parcial de menjador i que havia sigut afectat pel tancament dels menjadors escolars. Aquestes ajudes que oscil·len entre 50 i 100 euros, en quantia proporcional al tipus de beca que tenien aprovada en aquest curs, són de concessió directa, individual i excepcional.


A partir de la setmana que ve, l'Ajuntament iniciara les tasques de repartiment de les últimes 275 beques. Aquestes ajudes, com les atorgades anteriorment, es faran efectives a través d'una targeta de compra que només és vàlida per als comerços de proximitat i alimentació de la nostra població i el repartiment es farà en mà al domicili de cada família.


L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha destacat "Amb aquesta remesa d'ajudes que es fa efectiva a través de targetes per adquirir alimentació infantil, acabem de complementar l'Ajuda de la Generalitat Valenciana perquè els xiquets i xiquetes que viuen en unes condicions de risc no tinguen cap deficiència nutricional. Treballar per les persones és la nostra prioritat"
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167