Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Se suspenen les proves de la JQCV, s'ajornen les proves de l'Escola Oficial d'Idiomes
Se suspenen les proves de la JQCV, s'ajornen les proves de l'Escola Oficial d'Idiomes
18/05/2020
Se suspenen les proves de la JQCV, s'ajornen les proves de l'Escola Oficial d'Idiomes
El nou calendari de realització de les proves escrites de la convocatòria ordinària es publicarà abans del 31 de juliol en la pàgina web www.eoi.gva.es
Marca JQCV sense conselleria

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport suspèn oficialment les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià del 2020 tal com es publica en el DOGV del 15 de maig de 2020. No obstant això, ha resolt ajornar les convocatòries de les proves de l’Escola Oficial d’Idiomes.

La convocatòria ordinària de les proves que inicialment estava prevista a partir del 28 de maig, s’ajorna al mes de setembre. La convocatòria extraordinària s’ajorna al mes de novembre, sempre que les autoritats sanitàries ho permeten i amb els protocols establerts per al desenvolupament correcte i segur de les proves.

El nou calendari de realització de les proves escrites de la convocatòria ordinària es publicarà abans del 31 de juliol en la pàgina web www.eoi.gva.es i la convocatòria a les proves orals es farà pública en el web de l’EOI corresponent 10 dies hàbils abans de la data de realització de les proves.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167