Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Curs sobre com aprendre a millorar la comunicació
Curs sobre com aprendre a millorar la comunicació
06/05/2020
Curs sobre com aprendre a millorar la comunicació
Silla ofereix el curs «La imatge de l'Administració a través dels textos. Tècniques per a millorar la comunicació»

L’Ajuntament de Silla, en aquesta època de teletreball, ha oferit el curs en línia «La imatge de l’Administració a través dels textos. Tècniques per a millorar la comunicació» als seus empleats i empleades. Aquest curs té com a objectius adquirir una visió global de com s’ha de redactar en una administració del s. xxi i dotar d’estratègies per millorar la comunicació.


El curs, elaborat i tutoritzat per la tècnica del Servei de Normalització Lingüística, pretén ensenyar a com redactar amb un llenguatge senzill, clar i entenedor; aprendre tècniques per a millorar la redacció dels documents administratius, i conèixer recursos bibliogràfics i pàgines web que ens ajuden a comunicar-nos millor.


La regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán, ha manifestat que «Una bona comunicació és essencial per a donar una bona imatge de nosaltres i de la nostra organització» i ha mostrat la seua satisfacció en veure una resposta tan favorable del personal a aquest curs que durarà fins a la meitat de juny.


L’Administració pretén aproximar-se a la ciutadania, ser accessibles, transparents, però tot això no serà possible si les administracions no fem un esforç modernitzant el llenguatge administratiu. La redacció, la correcció i el disseny dels documents són aspectes importantíssim si volem aconseguir una comunicació eficaç dins de l’Administració o amb la ciutadania.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167